Clinique Madeleine er en Norsk nettbutikk og Autorisert forhandler. Vi tilbyr Rask levering og Gratis frakt.

Din hud- og fotpleieklinikk siden 1978

+47 22 50 33 77

Tooth Fairy tannbleking Clinique Madeleine

ToothFairy tannbleking

Clinique Madeleine tilbyr ToothFairy tannbleking som skånsomt fjerner misfarging fra tennene uten bruk av hydrogenperoksid. ToothFairy produktet er utviklet av en tannpleier fra Canada som også har god erfaring fra ulike tannlegeklinikker i Sveits, og har jobbet med tannblekingsutstyr i mange år.

ToothFairy-behandlingen er en blekeprosess som åpner opp porene i tennene og trekker ut misfarging fra emaljen. Tannblekingbehandlingen tar 45 minutter, men sett gjerne av ekstra tid for gjennomgang av nødvendig informasjon. Gelèen som pensles på har en mild lukt og smak av mint, og er ikke farlig å svelge.

Etter behandlingen:

  • Det første døgnet etter behandlingen er det spesielt viktig at du unngår farget mat og drikke (som rødvin, kaffe, tomatsaus og spinat). Dette for å unngå misfarging før tennenes porer har lukket seg. Det er vanlig at det oppstår litt ujevnheter i fargen, men det vil jevne seg ut i løpet av det første døgnet. Det er også normalt at man opplever litt mild ising i tennene, noe som gir seg etter et par dager.

Resultatet:

  • Vil variere utifra utgangspunktet, men du kan forvente at tennene blir 2–7 nyanser lysere og varer i 3–4 måneder. Ettersom de fleste av oss har ulike nyanser på tennene vil de også blekes i ulike grader. For å jevne det ut, kan vi utføre en «spot-treatment» hvor vi kun legger bleking der det trengs. Behandlingen kan utføres hver andre uke frem til ønsket resultat er oppnådd.

NB: Fasetter og annet kunstig materiale lar seg ikke bleke.

Abonner på vårt nyhetsbrev

(Du kan også bruke dette skjemaet til å oppdatere din informasjon.)

E-post abonnement skjema