Clinique Madeleine er en Norsk nettbutikk og Autorisert forhandler. Vi tilbyr Rask levering og Gratis frakt.

Din hud- og fotpleieklinikk siden 1978

+47 22 50 33 77

Fillere

En filler er en laboratoriefremstilt, legemiddelklassifisert gele som injiseres i hudens dypere lag for å erstatte volumtap eller korrigere ujevnheter.

JETT Plasma

JETT Plasmapen strammer huden, løfter tunge øyelokk, fjerner rynker, reduserer arr, pigmentflekker, vorter, aldersflekker og andre uønskede forandringer i huden.

Kjemisk peeling

TEBISKIN fokuserer på årsaker snarere enn symptomer og samhandler på cellenivå med huden og dens funksjoner for optimal hudhelse.

OR-Light Clinique Madeleine

Laser / Lyslaser

OR-Light gir svært effektiv hudreparasjon og foto løftebehandling ved å generere og levere intens pulserende lys i visse bølgelengder og i forskjellige hastigheter.

LPG-medical-man

LPG Endermologi

LPG Endermologi virker mot cellulitt og er en dyp bindevevsmassasje med jevnt trykk og vakuum som bidrar til bedre utskillelse av avfallsstoffer, jevnere hud og et sunnere vev.

SKINrePEN Clinique Madeleine

Microneedling

SKINrePEN® Comfort inline-nålmodul skaper bittesmå stikk som frigjør vekstfaktorer og hjelper kroppens egne celler til å stimuleres.

Opera LED Mask Clinique Madeleine

Opera LED Mask

LED-lyset gir høy toleranse for alle hudtyper. Lysenergi trenger inn i hudoverflaten og gir positive vevsfordeler med multifunksjonelle egenskaper

PRX-T33 biorevitaliserende dyptgående behandling uten nåler

PRX-T33

PRX-T33 behandlingen er en hybrid mellom kjemisk peeling og filler. Ingen injeksjon med nåler, men gir allikevel svært dyptgående fuktighet, umiddelbar oppstramming “Lift’n Tight”.

Semipermanent makeup / Tatovering

Kan du forestille deg å ikke trenge å sminke deg? Dette er mulig med semipermanent sminke. Vi hjelper deg med eyeliner, lepper og øyebryn.

Tooth Fairy tannbleking Clinique Madeleine

Tannbleking

Clinique Madeleine tilbyr ToothFairy tannbleking som skånsomt fjerner misfarging fra tennene uten bruk av hydrogenperoksid.

Vippeløft / Vippebøy

LashLift er en vippeløft-teknikk som passer perfekt for deg som ønsker å spare tid om morgenen og se ekstra opplagt og fresh ut.

Abonner på vårt nyhetsbrev

(Du kan også bruke dette skjemaet til å oppdatere din informasjon.)

E-post abonnement skjema