Clinique Madeleine er en Norsk nettbutikk og Autorisert forhandler. Vi tilbyr Rask levering og Gratis frakt.

Din hudpleieklinikk siden 1978

+47 22 50 33 77

Nå gratis frakt

Om oss – klinikken på Røa

Clinique Madeleine har vært i hud-, kropp- og fotpleiebransjen i mer enn 45 år og er en av Norges mest erfarne hudpleieklinikker. Vi tilbyr det siste innen hudpleie, kroppsterapi, fotterapi, negler, semipermanent makeup og kosmetiske behandlinger.

Clinique Madeleine Majorstuen åpnet dørene i 1978 og senere åpnet en ny klinikk på Røa i Oslo. Kontakt oss for mer informasjon om skreddersydde hudpleieprogram.

NB: Alle bestilte avtaler må avbestilles min. 24 timer før avtalt tid. Ikke avbestilte timer vil bli fakturert i sin helhet.

Kontaktinformasjon

ADRESSE: Griniveien 10, 0756 Oslo

TELEFON: +47 22 50 33 77 (tast 1)

E-POST: po**@cl***************.com

Timebestilling

Skulle du ikke finne et tidspunkt som passer deg gjennom vår nettbooking så ikke nøl med å ring oss. Vi ønsker også å gjøre deg oppmerksom på at ikke alle behandlinger og terapeuter kan bestilles gjennom vår nettbooking – trenger du hjelp er det bare å ringe oss, så hjelper vi deg!

Åpningstider

Våre åpningstider varierer noe. Derfor skriver vi at vi har åpent etter avtale. Vi på Røa kan utføre alle typer behandlinger mellom 09:00 og 20.00.

Våre terapeuter

Elsebeth

Elsebeth Engzelius har jobbet i bransjen siden 1975. Hun har lang erfaring innen hudpleie, medisinsk fotpleie, permanent make-up (semipermanent / microblading), vortefjerning og alle former for hårfjerning (laser / epilasjon / elektrolyse). Elsebeth interesserer seg for alle former for hudproblematikk, som blant annet akne, aknearr, anti-aging, couperose* og rosacea.

*Couperose er en fellesbenevnelse for små sprengte blodkar (teleangiektasier), røde flekker (spiders), prikker (cherryspot) og generell rødhet i kinnene (også kallt eplekinn).

Susanne

Susanne har siden 2012 jobbet som hud- og kroppsterapeut. Hun har i tillegg tatt mange kurs og gjør alt av behandlinger. Susanne er opptatt av hudhelse i tillegg til velvære i sine behandlinger. Hun utfører ansiktsbehandlinger, kroppsbehandlinger, fotpleie, semipermanent make-up og hårfjerning. 

Anita

Anita har jobbet som medisinsk fotterapeut siden 1987. Hun interesserer seg for alle typer fotproblematikk og er sertifisert som behandler for de med diabetes. 

Amalie

Amalie er hudpleier og sykepleier. Amalie er svært god på fillers og Botox av ulike typer. I tillegg til dette gjør Amalie alt av hudpleie, fotpleie og manikyr. Det er ikke mulig å bestille behandlinger hos Amalie på nettbooking, kontakt oss direkte for time.

Marita

Marita er kroppsterapeut og jobber hovedsakelig med massasje. Hun fokuserer på velvære samtidig som hun er lidenskapelig opptatt av at du som person skal føle deg bedre etter at du har vært hos henne. Marita jobber med muskler og muskelknuter, og hun liker ikke å gi seg før knutene er løst opp. Det er ikke mulig å bestille behandlinger hos Marita på nettbooking, kontakt oss direkte for time.

Abonner på vårt nyhetsbrev

(Du kan også bruke dette skjemaet til å oppdatere din informasjon.)

E-post abonnement skjema