Din hudpleieklinikk siden 1978

+47 22 50 33 77

Om oss – hvem er vi?

Clinique Madeleine har vært i skjønnhetsbransjen i mer enn 40 år og er en av Norges mest erfarne hudpleieklinikker. Vi tilbyr det siste innen hudpleie, kroppsterapi, fotterapi, negler, semipermanent makeup og kosmetiske behandlinger.

Clinique Madeleine Majorstuen åpnet dørene i 1978 og senere åpnet en ny klinikk på Røa i Oslo. Kontakt oss for mer informasjon om skreddersydde hudpleieprogram.

NB: Alle bestilte avtaler må avbestilles min. 24 timer før avtalt tid. Ikke avbestilte timer vil bli fakturert i sin helhet.

Doctor Babor Cleanformance
Doctor Babor Cleanformance 03

Litt om oss og våre tanker

Hudpleie

Det finnes ikke to mennesker med samme hud. Dette faktum tar vi i Clinique Madeleine på alvor! Vi behandler hver hud og hver person forskjellig. Som kunde hos oss vil du få individuell og spesialtilpasset behandling og produkter. Dersom du ønsker det, lager terapeuten også gjerne et langsiktig behandlingsopplegg til deg både for hjemmebruk og i klinikk.

Vi gir deg informasjon om kosthold og «hudpleie fra innsiden» med nyttige tips. Har du problemer med for eksempel psoriasis, eksem eller akne? Vi kan hjelpe deg med råd, stell og riktige preparater!

Vi har også medisinsk personell som kan hjelpe med problemer vi selv ikke kan ta oss av, bare spør oss.

Vi bruker de aller beste teknikker og preparater for spesialtilpasset hudpleie – samtidig som du får en deilig og avslappende stund for deg selv.

For behandlingsoversikt kan du lese mer under behandlinger.

Kroppsterapi

Er du flink nok til å ta vare på kroppen din?

Husk at kropp og sjel henger nøye sammen! Husk at alle trenger å bli pleiet fra tid til annen, at det er sunt å få godt stell og god massasje. Uten pleie – kan det fantastiske maskineriet som heter kroppen stoppe opp.

Pleie kan være så mangt – alt fra sunt kosthold, psykisk velvære og god pleie av kroppens funksjoner.

  • Kroppen din trenger kanskje en eller annen form for skrubb?
  • Etterfulgt av en vidunderlig aroma- eller klassisk massasje?
  • Eller kanskje har du lyst til å prøve en av våre spesialbehandlinger?
  • Kanskje arktiske alger eller leireinnpakning?

Har du spesifikke behov eller problemer? F.eks cellulitt, strekkmerker, akne og talgansamlinger på rygg og bryst, slapp hud, slappe muskler? Vannoppsamling?

Snakk gjerne med en av våre dyktige terapeuter for å høre hva som er best for deg.

Fotterapi

Det finnes nesten ikke noe så nydelig som en fotpleie/fotterapi. En god behandling gjør at man nærmest svever ut av klinikken.

Ønsker du en ekstra nydelig opplevelse? Bestill en fotmassasje eller parafinvoks av føtter for en utvidet og deilig behandling.

Hender og negler

Velstelte hender er vakkert!

Vi kan gi deg råd om hvordan du kan stelle hender og negler for å bevare de pene og velstelte hjemme. I tillegg kan vi gi hendene dine behandlinger som du bli fornøyd med. Vi har alt fra manikyr, kunstige negler, lakk og shellac.

Trenger du noe som helst hjelp, ikke nøl med å ta kontakt med oss. Vi er tilgjengelig på telefon og epost daglig.

Abonner på vårt nyhetsbrev

(Du kan også bruke dette skjemaet til å oppdatere din informasjon.)

E-post abonnement skjema