Clinique Madeleine er en Norsk nettbutikk og Autorisert forhandler. Vi tilbyr Rask levering og Gratis frakt.

Din hud- og fotpleieklinikk siden 1978

+47 22 50 33 77

Vilkår og betingelser

Kontakt oss

Vi er her for å hjelpe deg. Ta kontakt hvis det er noe du lurer på eller vil ha oppklaring i.

Cosmederm Methods AS
c/o Clinique Madeleine
Holtegata 30
0355 OSLO

Telefon: +47 22 50 33 77 (4)
E-post: po**@cl***************.com

ÅPNINGSTIDER (Det er altid lurt å ringe på forhånd):

 • Mandag–torsdag kl. 10:00–18:00
 • Fredag kl. 10:00–16:00
 • Lørdag etter avtale
 • Søndag stengt

Kjøp og betaling

Hva gjelder når du handler hos CliniqueMadeleine.com?

Når du har lagt din bestilling opprettes en avtale om kjøp mellom deg og CliniqueMadeleine.com. En bekreftelse blir sendt til den e-postadressen du har angitt ved bestilling.

Dersom feil pris, leveringstid eller andre omstendigheter inntreffer, forbeholder CliniqueMadeleine.com seg retten til å endre dette i ettertid. Hvis dette inntreffer vil vi kontakte deg og informere om dette. Du har da full rett til å enten endre eller kansellere din bestilling.

 • CliniqueMadeleine.com inngår ikke avtale med personer som ikke er myndige (under 18 år).
 • CliniqueMadeleine.com forbeholder seg retten til å nekte en bestilling.

Ved oppdagelse av eventuelle falske bestillinger eller andre forsøk på bedrageri vil saken bli meldt til politiet.

Priser

De oppgitte prisene er alltid inkludert moms.

Vi forbeholder oss retten for eventuelle trykk- og skrivefeil. Ved prisendringer på bestillinger som allerede er lagt vil du alltid bli informert om dette og har da full rett til å endre eller kansellere bestillingen.

Kortbetaling

 • Vi aksepterer VISA og Mastercard.
 • Vi tilbyr også:
  • AfterPay, betal om 14 dager – faktura
  • AfterPay, delbetaling

Våre kredittkortbetalinger håndteres av Nets Easy Checkout system.

Leveringsinformasjon

Bring (Norge). Din ordre pakkes normalt innen 24 timer. Normal leveringstid er 1–5 virkedager.

Pakken kan hentes ut på nærmeste utleveringssted. Du vil motta en SMS og en e-post fra Bring med hentekode når pakken kan hentes.

Vanlig frakt koster kr. 135,–.

Det er gratis frakt ved kjøp over kr. 1.500,–.

Angrerett og retur

Du har 30 dagers åpent kjøp, fra datoen du du mottok e-post med leveranseinformasjon. I denne perioden kan du returnere kjøpte produkter og få et annet produkt eller pengene tilbake. For å gjennomføre en retur bruker du returskjema i pakken eller kontakter Clinique Madeleine kundeservice gjennom po**@cl***************.com

Produktet må være uåpnet og i originalforpakning for å få tilbake pengene. Du har selv ansvar for å kontrollere leveransen og se at produktene er uskadet når du mottar pakken.

Ved eventuelle feil eller problemer med bestillingen må du ta kontakt med kundeservice på e-post: po**@cl***************.com

Ved godkjent reklamasjon/hevelse av kjøpet vil vi betale tilbake beløpet innen 7 dager.

Varen må være uåpnet, ubrukt og kan ikke være ødelagt eller skadet. Returner alltid produkt i originalforpakning. Varen skal være komplett, altså vil ikke et åpnet produkt eller bare deler av produktet bli akseptert ved retur.

Garanti

Clinique Madeleine er autorisert forhandler for alle varemerker. Garantien på produkter leveres av leverandøren. Clinique Madeleine gir ingen ytterligere garantier utover det leverandøren har gitt.

Hvis du føler deg usikker på garantien eller de instruksjonene som medfølger produktet, ta kontakt med oss før bruk slik at vi kan hjelpe deg.

Alle produktene har en ingrediensliste på forpakningen. Merk at noen varemerker har valgt å bare vise hovedingrediensene. Vi kan ikke ta ansvar for eventuell overfølsomhet for ingredienser i et produkt eller i en prøve. Dersom du er usikker på hva produktet eller prøven inneholder kan du kontakte oss før bruk/bestilling.

Allergisk reaksjon

Dersom du har fått en allergisk reaksjon på et produkt du har kjøpt på Cliniquemadeleine.com kan du ta kontakt med vår kundeservice på e-post: po**@cl***************.com

Personvern

I forbindelse med registrering og bestilling oppgir du personopplysninger som navn, adresse, e-post, telefonnummer og eventuelt personnummer. Dette betyr at du godkjenner at vi lagrer og bruker dine opplysninger i vår virksomhet for å oppfylle våre forpliktelser overfor deg.

Anti-spam samt håndtering av cookies

Ifølge personopplysningsloven (1998:2004) får ingen registrering av personopplysninger skje uten personens samtykke. Når du klikker på bestill i vår nettbutikk, eller når du registrerer deg som kunde hos CliniqueMadeleine.com godtar du at CliniqueMadeleine.com lagrer informasjonen vi trenger for å gjennomføre din bestilling.

Clinique Madeleine AS
Holtegata 30
0355 Oslo,
Org.nr. 981 893 093

Cosmederm Methods AS
Org.nr. 976 009 940

Abonner på vårt nyhetsbrev

(Du kan også bruke dette skjemaet til å oppdatere din informasjon.)

E-post abonnement skjema