Din hudpleieklinikk siden 1978

+47 22 50 33 77

Om oss – klinikken på Majorstuen

Clinique Madeleine har vært i skjønnhetsbransjen i mer enn 40 år og er en av Norges mest erfarne hudpleieklinikker. Vi tilbyr det siste innen hudpleie, kroppsterapi, fotterapi, negler, semipermanent makeup og kosmetiske behandlinger.

Clinique Madeleine Majorstuen åpnet dørene i 1978 og senere åpnet en ny klinikk på Røa i Oslo. Kontakt oss for mer informasjon om skreddersydde hudpleieprogram.

NB: Alle bestilte avtaler må avbestilles min. 24 timer før avtalt tid. Ikke avbestilte timer vil bli fakturert i sin helhet.

Kontaktinformasjon

ADRESSE: Holtegata 30, 0355 Oslo

TELEFON: +47 22 50 33 77 (tast 2)

E-POST: post@cliniquemadeleine.com

Timebestilling

Skulle du ikke finne et tidspunkt som passer deg gjennom vår nettbooking så ikke nøl med å ring oss. Vi ønsker også å gjøre deg oppmerksom på at ikke alle behandlinger og terapeuter kan bestilles gjennom vår nettbooking – trenger du hjelp er det bare å ringe oss, så hjelper vi deg!

Vi minner om en 24-timers avbestillingsfrist for alle behandlinger.

Åpningstider

    • Mandag–Torsdag: 10:00–18:00
    • Fredag: 10:00–16:00

Utover disse åpningstidene har vi åpent etter avtale. Vi jobber mange kvelder og mange helger selv om vi ikke har faste åpningstider utover tidene beskrevet over. Ikke nøl med å ta kontakt.

Våre terapeuter

Marit

Marit var ferdig utdannet fotterapeut i 1984 og ferdig utdannet hudterapeut i 1985. Hun føler seg aldri ferdig utdannet og tar stadig fordypningskurs i faget for å holde seg oppdatert. Marit er offentlig godkjent helsepersonell og interesserer seg spesielt for medisinske behandlinger innenfor hudpleie for å bistå ulik hudproblematikk ved å jobbe på cellenivået. Ellers gjør Marit alt innenfor faget som kjemiske peelinger, plasma lys behandlinger, microneedling, kroppsbehandlinger, lymfedrenasje, LPG, make-up og hårfjerning (epilasjon / voks).

Tove Elisabeth

Tove Elisabeth er utdannet kosmetolog fra Den Franske Kosmetolog Skole samt Beauty Hudpleiefagskole. Hun har også gjennomgått flere fordypende kurs gjennom årene. Hun har jobbet som selvstendig kosmetolog, og også vært ansatt som daglig leder for to klinikker. Hun jobber i dag med varierte hudbehandlinger. I det vesentlige med microneedling, hvor det kan være problemhud eller anti-age behandlinger. For henne er det helheten i behandlingene som teller, det skal oppleves trygt, godt og avslappende for klienten som behandles. Tove Elisabeth utfører også dyprensbehandlinger, kjemiske peelinger, massasje av nakke/rygg, hårfjerning, pro behandlinger og farging av vipper og bryn. For henne er ingen problemer for store eller for små, her blir du mottatt med trygghet og varme.

Anne

Anne var ferdig utdannet hudterapeut og fotterapeut i 1975 og har siden den gang jobbet innen faget. Hun interesserer seg like mye for føtter og hud og fokuserer alltid på velvære og avslapning for kunden under alle sine behandlinger.

Hege Marie

Hege Marie er svært opptatt av velvære under sine behandlinger i tillegg til å gi kunden effektive og virkningsfulle hudpleier.

Amalie

Amalie er hudpleier og sykepleier. Amalie er svært god på fillers og Botox av ulike typer. I tillegg til dette gjør Amalie alt av hudpleie, fotpleie og manikyr. Det er ikke mulig å bestille behandlinger hos Amalie på nettbooking, kontakt oss direkte for time.

Krystyna

Krystyna har jobbet i bransjen siden 1995. Hun elsker å gi sine kunder en avslappende stund fullt med velvære. I tillegg til hudpleier er Krystyna også svært dyktig på fotpleie og manikyr. Det er ikke mulig å bestille behandlinger hos Krystyna gjennom nettbooking, kontakt oss direkte for time.

Marita

Marita er kroppsterapeut og jobber hovedsakelig med massasje. Hun fokuserer på velvære samtidig som hun er lidenskapelig opptatt av at du som person skal føle deg bedre etter at du har vært hos henne. Marita jobber med muskler og muskelknuter, og hun liker ikke å gi seg før knutene er løst opp. Det er ikke mulig å bestille behandlinger hos Marita på nettbooking, kontakt oss direkte for time.

Kamilla

Kamila er massør og fysioterapeut. Hun gir de mest behagelige, men samtidig virkningsfulle massasjene der hun gjennom massasjen fokuserer på hver enkelt muskel. Det er ikke mulig å bestille behandlinger hos Kamila på nettbooking, kontakt oss direkte for time.

Abonner på vårt nyhetsbrev

(Du kan også bruke dette skjemaet til å oppdatere din informasjon.)