Clinique Madeleine er en Norsk nettbutikk og Autorisert forhandler. Vi tilbyr Rask levering og Gratis frakt.

Din hud- og fotpleieklinikk siden 1978

+47 22 50 33 77

Semipermanent makeup / tatovering:

Alt du trenger å vite om tatovert sminke

Kan du forestille deg å våkne om morgenen og ikke trenge å sminke deg? Heldigvis er dette virkelighet med semipermanent sminke. Vi i Clinique Madeleine har erfaring med semipermanent sminke siden 1987 og vi hjelper deg gjerne!

Semipermanent sminke er en tatoveringsteknikk som kan gi deg fulle øyenbryn, tonede lepper med konturer og et dypere blikk i årevis. I motsetning til den tatoverte sminken på 80- og 90-tallet, ser den semipermanente sminken nå naturlig ut.

Er semipermanent sminke trygg?

Semipermanent sminke er for de fleste helt trygt, men det er mange faktorer du må vurdere på forhånd for å unngå komplikasjoner eller infeksjoner. Før du bestiller en avtale, snakk med hudterapeuten din og sørg for at du ikke har allergi eller følsomhet for pigmenter – det er sjelden, men det forekommer.

Hvor lenge varer semipermanent sminke?

Det avhenger helt av hvilken behandling du får og hvilke pigmenter som brukes, men generelt vil det vare alt fra ett til fem år. Så ikke helt permanent derfor ordet semipermanent. Grunnen til at den ikke varer evig, som en vanlig tatovering, er fordi semipermanent sminke ikke når like dypt som tatovering.

Eyeliner

Hva er en semipermanent eyeliner?

Semipermanent eyeliner innebærer å plassere pigment på vippekanten for å gjenskape utseendet til en eyeliner og / eller gi et inntrykk av tettere vipper. Dersom du er følsom ovenfor vanlig sminke, ikke har tid til å sminke deg daglig eller ønsker å gi øynene dybde dagligkan dette være et godt alternativ for deg. Egner seg også godt for de som sporter mye fordi det sitter der hele tiden. Med alderen er det mange som ønsker å erstatte tapt pigment som minskes med tiden.

Hvor lenge varer semipermanent eyeliner?

Semipermanent eyeliner kan vare alt fra ett til ti år – det kommer an på hvordan huden din absorberer pigmentet oghvilket pigment som brukes. Dette er  forskjellig fra person til person.

Er semipermanent eyeliner smertefullt?

Spesialisten din bruker  en bedøvende krem på forhånd, som holder smertene på et minimum. Noen føler det ubehagelig at det er nære øynene, men når det begynner å gjøre vondt kan  spesialisten din  alltid tilsette mer bedøvelseskrem.

Microblading

Hva er microblading?

Microblading er en semipermanent tatoveringsteknikk der et blad brukes til å skape tynne, hårlignende striper som gir naturlig utseende bryn.. Det er vanlig å bruke en bedøvende krem på forhånd, som tar smertene ned flere hakk.

Hvor lenge varer microblading?

Microblading varer definitivt ikke evig og er derfor semipermanent. Fordi kuttene ikke er så dype som en vanlig tatovering, ender kroppen din med å metabolisere den – det vil si at den begynner å falme naturlig. Solen vil også være med på å bleke microblading. Det betyr at du enten kan la din semipermanente sminke blekne, eller hvis du vil holde brynene dine fantastiske på lang sikt, kan du gå tilbake hver 12. måned for å få en touch-up.

I gjennomsnitt varer microblading alt fra ett til tre år avhengig av hvilket pigment som brukes.

Lip blushing

Hva er lip blushing?

Lip blushing refererer til en semipermanent tatoveringsprosess som definerer og visuelt fyller leppene dine. Resultatet gir et mer naturlig utseende enn lip fillere.

Hvem er kandidat for lip blushing?

Hvis du ikke liker fyllstoffer og bruker mye tid og penger på å finne akkurat din leppefarge, kan lip blushing være et godt alternativ. Lip blushing fungerer godt for de som har mistet eller har lite pigment på leppene og / eller har lite leppekonturer.

Gjør lip blushing vondt?

En bedøvende krem påføres før behandlingen begynner, slik at leppene blir numne. Leppene dine kan føles tørre, flassete eller litt ømme mens de heler, men etter en uke er det over.

Så, bør du prøve semipermanent sminke eller ikke?

Hvis du er lei av å bruke mye tid og penger på produkter og du vil ha et “jeg våknet opp som dette” utseende, er semipermanent sminke definitivt for deg. Vi i Clinique Madeleine har lang erfaring med semipermanent makeup og startet med dette allerede i 1987. Hos oss kan du føle deg trygg!

Dersom der er noe du lurer på så ikke nøl med å ta kontakt med oss!

Abonner på vårt nyhetsbrev

(Du kan også bruke dette skjemaet til å oppdatere din informasjon.)

E-post abonnement skjema