Clinique Madeleine er en Norsk nettbutikk og Autorisert forhandler. Vi tilbyr Rask levering og Gratis frakt.

Din hud- og fotpleieklinikk siden 1978

+47 22 50 33 77

LPG endermologi logo
LPG-medical-man

LPG Endermologi

LPG Endermologi er FDA-godkjent for å være effektiv mot cellulitt, fungerer som dyp bindevevsmassasje med jevnt trykk og vakuum. Dette bidrar til bedre utskillelse av avfallsstoffer, jevnere hud og et sunnere vev. Maskinen har også god effekt på hevelser, og gir en fin antialdringseffekt på både hud og vev.

Om behandlingen

Dett er en medisinsk dokumentert metode mot cellulitt. LPG Endermologi gir gode resultater på cellulitt som følge av reduksjon i avfallsstoffer. Behandlingsmetoden som er FDA-godkjent for å være effektiv mot cellulitt, fungerer som dyp bindevevsmassasje med jevnt trykk og vakuum. Dette bidrar til bedre utskillelse av avfallsstoffer, jevnere hud og et sunnere vev. Maskinen har også god effekt på hevelser, og gir en fin antialdringseffekt på både hud og vev. Hele kroppen masseres ved hjelp av en maskin med vakuumsug. Dette medfører økt blodsirkulasjon og blodtilførsel til kroppens celler, samt at stoffskiftet øker og dermed også kroppens fettforbrenning. Behandlingen former kroppen og gir synlige resultater som forbedret hudstruktur, hudoppstramming, redusering av cellulitter og forminskning av fettvev. 

Ved første behandling må du kjøpe en LPG-drakt som du benytter under hver behandling, denne koster 599,–.

Behandlingen er ikke smertefull, snarere behagelig. Det anbefales en kur på 12–15 behandlinger for best resultat. Deretter en oppfølgingstime hver fjerde til 6 uke for å holde resultatet ved like.

LPG har gjennomgått omfattende forskning. Mange av studiene er klinisk godkjente. Det vil si at uavhengige og nøytrale forskningsteam har utført undersøkelsene.

Ved 10 behandlinger sammenhengende som en kur får du den 11. og 12. behandlingen gratis.

Husk at…

  • Denne behandlingen krever ingen spesielle forberedelser. Vi anbefaler at du ikke inntar blodfortynnende medikamenter eller alkohol i forkant av din behandling.
  • Behandlingen er ikke-invasiv, og man kan vende direkte tilbake til hverdagen. I noen tilfeller kan man oppleve at behandlingsområdet er rødt eller litt hovent etter behandling, men dette er normalt og er forbigående. Behandlingen er noe drenerende og stimulerer behandlingsområdets vev, og det kan derfor være hensiktsmessig å innta rikelig med vann i etterkant.
  • Det anbefales en kur på 12–15 behandlinger for best resultat. Deretter en oppfølgingstime hver fjerde til sjette uke for å holde resultatet ved like. Ved 10 behandlinger sammenhengende som en kur får man den 11. og 12. behandlingen gratis.
  • Behandlingen er så og si smertefri og medfører lite ubehag.

Priser:

LPG Prøvebehandling*60 min450
LPG Endermologi enkeltbehandling60 min900
LPG Endermologi kur 12 beh. (2 beh. gratis)60 min9.000

Abonner på vårt nyhetsbrev

(Du kan også bruke dette skjemaet til å oppdatere din informasjon.)

E-post abonnement skjema