Clinique Madeleine er en Norsk nettbutikk og Autorisert forhandler. Vi tilbyr Rask levering og Gratis frakt.

Din hud- og fotpleieklinikk siden 1978

+47 22 50 33 77

microblading-1920

Semi-permanent makeup

Instagram-trender

Instagram hashtaggene #semipermanentmakeup, #permanentmakeup og #micropigmentation viser millioner av posteringer og er alt som trengs for å innse at kosmetiske tatoveringer har gjennomgått en utvikling.

Mer enn bare spart tid

De fleste vil ikke bruke mer enn fem til ti minutter på å ta på seg makeup – spesielt med blyant eller pulver – og det er begrenset hvor naturlig det ser ut. Med semi-permanent makeup begrenser det prosessen til omtrent en gang i året og gir de mest naturlige resultatene.

Men det er ikke bare spart tid som driver trenden: teknikker, verktøy og pigmenter har blitt drastisk forbedret. Det betyr at man kan redusere bruken av palettene og blyantene i den daglige bruken. Hovedårsaken til at populariteten dermed har steget er grunnet ferdighetskunnskapene som så mange tatoveringskunstnere nå har – for ikke å nevne utviklingen av pigmentene.

Den kosmetiske tatoveringsindustrien er i stadig utvikling. Nå har vi vennet oss til moderne metoder som gjør at semipigmenteringen falmer. Derfor kan man endre farge og / eller form oftere enn tidligere.

Pigmentene som ble brukt for noen år siden inneholdt titandioksid som kroppen brøt ned over tid, noe som førte til uønskede toner av rosa, grønt og blått. Men alt dette har endret seg nå takket være den nye generasjonen av organiske pigmenter.

Ettersom resultatene ser veldig naturlige ut er det også stadig flere menn som velger å benytte seg av kosmetiske tatoveringer.

Vipper

Semipermanent eyeliner er veldig populært. Når man lager semipermanent eyeliner kan man enten sette små mikrodråper mellom vippehårene eller på samme måte lage en linje mellom vippene. Dette skaper og gir utseendet til tykkere vipper.

Tatoveringsmaskinen som brukes er mer skånsom enn tidligere maskiner. I tillegg brukes bedøvelse før og under behandlingen og her er type bedøvelse som brukes viktig for best effekt. Allikevel kan vippekantene føles såre etterpå, og husk at etterdesinfeksjon er viktg de første dagene etter behandlingen.

Øyenbryn

Microblading er betegnelsen for individuelt tatoverte hårstrøk og med nye teknikker og mote som utvikles kontinuerlig. Det aller viktigste er dog at brynene passer til den enkelte person.

Det brukes også bedøvelse under denne behandlingen som hjelper til med å lindre ubehag. Ikke få panikk hvis brynene ser for mørke ut først, det mørkeste faller av etter tre til fem dager. 

Lepper

På lepper kan man enten lage kun en leppekontur og/eller supplere med en leppefarge innover på leppen. Dette er også en fin måte å skape en illusjon av en fyldigere munn uten injeksjoner mens du etterlater en vakker fargetone, slik at du ikke trenger leppestift.

Forvent ømhet etterpå, men etterbehandling er viktig: vi hjelper deg med det som trengs.

Vil du ha hjelp med å velge hvilke produkter som passer deg best?

Kontakt oss på telefon +47 22 50 33 77 eller besøk Clinique Madeleine på Majorstuen eller Røa for å få råd og veiledning om hudpleieprodukter, kosmetikk og behandlinger som passer deg og din hud best.

Abonner på vårt nyhetsbrev

(Du kan også bruke dette skjemaet til å oppdatere din informasjon.)

E-post abonnement skjema