Clinique Madeleine er en Norsk nettbutikk og Autorisert forhandler. Vi tilbyr Rask levering og Gratis frakt.

Din hud- og fotpleieklinikk siden 1978

+47 22 50 33 77

afas-header

Hva er AFA-behandlinger?

AFA: Løsningsorientert.
Bevist resultat.

Pasientfordelene ligger i resultatene. Patenterte AFA-formler gir sterke antioksidantfordeler og effektiv peeling mild nok til alle hudtyper.

Hva er AFA?

AFA står for Aminosyrer Filaggrin-baserte Antioksidanter. Filaggrin er et protein som finnes i epidermis (overhud). Filaggrin spaltes til mange sure aminosyrer som holder ekstremt godt på hudens fuktighet. De samme aminosyrene brukes i produksjonen av AFAs.

AFAs er basert på de samme sure aminosyrene som holder på fuktigheten i huden. De er også kraftige antioksidanter samt ekstremt virksomme i behandling av photo-pigmentasjoner. Samtidig er de bemerkelsesverdig fri for irritasjoner i de effektive pH verdier. AFAs er den første cosmeceutical noensinne som bruker disse verdifulle sure aminosyrene.

Uavhengige sertifiserte og godkjente hudleger og plastiske kirurger testet ut produktene i en treårsperiode uten noen bivirkninger.

 • AFA gir en rask hudforbedring
 • minsker synlige alderstegn
 • forbedrer hudens glød og farge
 • bedrer hudens struktur
 • AFA er effektiv mot hyperpigmentering
 • forebygger photo-pigmentasjon (forårsaket av lys)
 • hjelper også i mange tilfeller for pigment forårsaket av andre årsaker
 • kan godt brukes på etniske hudfarger som Afro-Amerikanske, Asiatiske og Indiske
 • AFA består av sure aminosyrer som i studier har bevist at de trenger inn i huden og øker fuktighetsinnholdet i huden tredobbelt.
 • AFA og C-vitamin (Levo-ascorbinsyre) er en unik og kraftfull antioksidant. Den har 3 ganger så sterk antioksidanteffekt som glycolsyre.
 • Tørr hud
 • Rosacea / Couperose

Tre hovedfaktorer som gjør AFA unike

 1. AFA’s evne til å hjelpe huden til å holde på fuktigheten. Denne er unik for AFA. Sure Aminosyrer spiller en viktig rolle for en normal huds evne til å holde på fuktigheten.
 2. ExCel’s AFA med C-vitamin har en molekylær vekt og struktur tilsvarende AHA (Alpha Hydroxy-syrer), men har en tredobbel effekt mot anti-oxidanter og øker hudcellenes evne tredobbelt til å holde på fuktighet i huden, dersom man sammenligner med f.eks. glycolsyre og andre AHA-syrer. Om nettopp dette finnes det rikelig med vitenskapelig dokumentasjon. Årsaken til denne tredoble effekten er at AFA har tre carboxyl grupper (COOH), mens glycolsyre (sukkersyre) kun har en. Hydrogenionene (H) i carboxylgruppen er positivt ladet og nøytraliserer de negative oksygenionene.
 3. AFA har aktive pH-nivåer, men er helt fri for irritasjoner dersom regler for bruk følges. På grunn av exCel’s patent på syretilsettningsprosessen og sitt bruk av puriner minsker merkbart den stikkende, brennende og irriterende følelsen som alltid forbindes med glycolsyrebruk med tilsvarende pH verdi. Puriner er svært rike på fuktighet og naturlige fuktighetsemner i menneskelig hud. Reaksjonene på AFA er sjelden mer enn et mildt erythem som forsvinner i løpet av maksimalt en time, selv med de sterkere AFA geleer som brukes i praksis. Dette gjør det mulig å bruke disse selv på de mørkeste hudtyper. AFA er spesielt effektiv selv på de mørkeste hudtyper. Faktum er at resultatene har vært oppsiktsvekkende gode. Det har ikke forekommet et eneste tilfelle av postinflammatorisk hyper-pigmentering, slik som ved veldig mange andre syre behandlinger. Mange AHA syrer blir tilnærmet inneffektive ved tilsetning av hydroxider (baser). AFAs produktene er ikke nøytralisert.

Hva kan AFA-behandlingene og produktene hjelpe deg med?

 • En effektiv ”hudforynging” uten grov irritasjon.
 • Jevner ut den mest synlige photo- / og hyperpigmenteringen.
 • Tre ganger sterkere fuktighetsbevaring sammenliknet med AHA.
 • Tre ganger sterkere anti-oksidant virkning enn AHA.
 • Markante forbedringer i hudtonus, struktur og mykhet.
 • Glatter ut fine linjer uten problematisk irritasjon.
 • Veldig effektiv på alle hudtyper.
 • Enkelt hudpleieprogram å følge.

AFA hudpleieprogram

AFA begynner med 6 enkle behandlinger i klinikk med 1–2 ukers mellomrom. Behandlingene følges opp med deilige og effektive hjemmeprodukter. AFA-behandlingene finnes i styrkene 20, 30, 40, 50 og 60% og utføres av hudterapeuter eller hudleger.

Etter behandlingsserien er fullført anbefales en AFA behandling med 1–2 måneders mellomrom for å vedlikeholde og fortsette forbedringen av hudens kvalitet.

AFAs komplimenterende og forsterkende hjemmeprodukter består av:

 • Rengjøring – Cleanser og Mist
 • AFA-gel – inneholder aminofruktsyrer i ulike styrker. Er ekstremt effektiv mot ujevn pigmentering og har en sterk oppstrammende effekt.
 • Kremer – Moisturizer, Barrier Moisturizer, Oil Free Moisturizer og Eye Cream.

Kremene er ekstremt fuktighetsbevarende og inneholder mye C-Vitamin. AFA er et meget enkelt og ukomplisert hudpleieprogram som gir et strålende resultat.

AFA produkter og rutiner som vil gjøre huden din mye bedre!

Kveld:

 • Cleanser: Hell 2 dråper i hånden, tilsett varmt vann og skum opp mellom håndflatene. Vask deretter huden i ca 30 sekunder og skyll av med mye vann.
 • Mist: Spray ansikt og hals. Ikke tørk av noe da denne skal bli på huden.
 • Eye Cream: Påfør et tynt lag rundt øynene.
 • AFA Gel (Exzit, mild, plus eller max): Påføres ansikt og hals. NB! Vil prikke godt i huden i ca 1–2 minutter (prikkingen avtar noe ettersom huden gradvis venner seg til aminosyrene).

NB! Ved førstegangs-applikasjon er det lurt å la nattproduktet AFA Gel (aminosyrene) kun virke i fire timer. Vask så bort og legg på krem. Legg derfor syren på tidlig på kvelden første gang du bruker den. Har det ikke oppstått noen irritasjon innen 24 timer kan syren være på hver natt, hele natten. Bruk ikke krem oppå syren om natten. Ikke påfør syrer nære øynene om kvelden (se info under morgenrutiner). Den første uken er det lurt å påføre AFA Gel annenhver kveld for en gradvis tilvenning, deretter forsøke med hver kveld. De andre kveldene bruk dagkremen.

Morgen:

Samme rutine som om kvelden bortsett fra Moisturizer (dagkrem) istedenfor AFA Gel. Husk også solbeskyttelse SPF 30 fra AFAs ved soleksponering. En vannløselig makeupkrem kan om ønskelig brukes når kremen har trukket inn.

NB! For å få bedret og strammet opp huden under øynene er det lurt å påføre AFA Gel Mild under øynene 1–2 ganger i uken. Dette bør skje om morgenen slik at man minimerer faren for at Gel’en kommer inn i øynene. Legg øyekremen oppå.

Vær oppmerksom på at mengden av påført AFA Gel kan varieres. Huden skal skiftes ut, derfor vil gammel hud etter hvert skalle av. Dette er ikke tørr hud, men gammel hud. Aminosyrene gjør at huden får et høyere fuktighetsinnhold i de dypere lag av huden, noe som fører til strammere hud. ExCEl AFA stimulerer dannelsen av nytt bindevev som gir fastere hud. Huden kan se ekstra rynkete ut under kuren så lenge hudutskifting foregår.

Prøv å bli kjent med huden din for å avpasse om du skal øke eller minke styrken og mengden av syren (nattproduktet). Snakk også med din terapeut om dette.

Vennligst ring eller kom innom for å se din hudterapeut om 1–2 uker (eller før) for kontroll og planlegging videre. Det er viktig at du tar kontakt selv om det er den minste ting du lurer på!

Abonner på vårt nyhetsbrev

(Du kan også bruke dette skjemaet til å oppdatere din informasjon.)

E-post abonnement skjema