Din hudpleieklinikk siden 1978

+47 22 50 33 77

Clinique Madeleine bestselgere
Clinique Madeleine bestselgere

Hva er Clinique Madeleines mest populære produkter i nettbutikken?

Våre toppselgere på nett

Hvilke produkter kjøper våre nettkunder mest av? Vi har satt sammen et utvalg av de mest kjøpte produktene som kanskje kan være til inspirasjon og hjelp for deg i dine valg også.

Sikre deg dine bestselgere i dag!

Babor ampuller

Babor ampuller

fra kr 140,–

Naturen i den høyeste konsentrasjonen for umiddelbare resultater du kan se og føle. Kombinasjonen av steril emballasje og engangsampuller gir den reneste formen for hudpleie. Babor var det første hudpleieselskapet som utviklet ampuller som et attraktivt og praktisk pakkemateriale for spesifikke konsentrater.

Bioelements Sensitive Skin Cleansing Oil er renseprodukt og sminkefjerner i ett og samme produkt som ikke irriterer huden, men som er proppfull av pleiende, beroligende og reparerende  plante- og olivenoljer. Bioelements Sensitive Skin Cleansing Oil er en fantastisk vannoppløselig og skånsom oljerens som tar bort sminke, smuss og irriterende hundforurensninger.  Denne unike blandingen av plante- og olivenoljer reparerer din svekkede hudbarriere, reduserer betennelse og bekjemper frie radikaler og etterlater huden din ren, myk, delikat og lindret.

Bioelements Sensitive Skin Cleansing Oil

kr 550,–

Sensitive Skin Cleansing Oil fra Bioelements er et renseprodukt og sminkefjerner i ett og samme produkt som ikke irriterer huden, men som er proppfull av pleiende, beroligende og reparerende  planteoljer.

Sesderma Sesgen 32 Cell Activating Cream er en omfattende anti-age med aktive ingredienser som forsinker utseendet på de naturlige tegn på aldring av huden og øker ungdommen i huden.

Sesderma – Sesgen 32 Cell Activating Cream

  kr 390,–

Sesderma Sesgen 32 Cell Activating Cream er en omfattende anti-age med aktive ingredienser som forsinker utseendet på de naturlige tegn på aldring av huden og øker ungdommen i huden.

Sesderma – Sesgen 32 Facial serum

  kr 390,–

Mens andre serum fokuserer på å forbedre utseendet på aldringstegn, virker SESGEN 32 Facial serum på årsaken til problemet: cellulær aldring.
Bioelements Crucial Moisture er en næringsrik ansiktskrem som tilfører tørr hud masse fuktighet og gode planteoljer. Crucial Moisture inneholder kinesiske urter som styrker og balanserer huden. Oljer fra sandletre, salvie, rosmarin, lavendel og geranium roer ned huden, samt tilfører fuktighet og næring. Crucial Moisture reduserer overflate rynker og hjelper huden din å holde på fuktigheten som fordamper på grunn av sol, vind og tørr luft. Bruk Crucial Moisture på ren hud over ditt serum dag og/eller kveld (det anbefales å ha en egen nattkrem hvis du ønsker en anti-aging effekt. Bioelements har mange å velge mellom).

Bioelements Crucial Moisture

kr 790,00

Crucial Moisture fra Bioelements er en næringsrik ansiktskrem som tilfører tørr hud masse fuktighet og gode planteoljer. Crucial Moisture inneholder kinesiske urter som styrker og balanserer huden. 
Babor SPA Shaping Body Lotion er en anti-aldrende kroppslotion til daglig bruk som kondisjoner overflaten på huden og etterlater den jevnere og smidigere.

Babor SPA – Shaping – Body Lotion

kr 299,–

Babor SPA Body Lotion styrker hudens elastisitet og fasthet. Den tilfører rikelig med fukt og etterlater huden glatt og smidig.
Doctor Babor Cleanformance Moisture Glow Cream er en ansiktskrem med prebiotika, probiotika, hyaluronsyre, E-vitamin og et ekstrakt fra sukkerroer som øker hudens fuktighetsnivå øyeblikkelig. De første tegnene på for tidlig aldring av huden forhindres i kombinasjon med Moisture Glow Serum og lysreflekterende pigmenter som skjuler visuelle uregelmessigheter og gir hudfargen mer utstråling.

Doctor Babor Cleanformance – Moisture Glow Cream

kr 450,–

Doctor Babor Cleanformance Moisture Glow Cream er en ansiktskrem med prebiotika, probiotika, hyaluronsyre, E-vitamin og et ekstrakt fra sukkerroer som øker hudens fuktighetsnivå øyeblikkelig. 
Bioelements Acne Clearing System Acne Toner er et duftfritt hudvann som hjelper deg med å kontrollere fet og uren hud ved å gjenopprette hudens balanse, minske overflødig olje og  holde huden fri for nye kviser, hudormer og hvite talg ansamlinger. Dermatolog og klinisk testet for å være ikke-irriterende.

Bioelements Acne Toner

kr 550,–

Acne Toner fra Bioelements hjelper deg med å kontrollere fet og uren hud. Acne Toner hjelper huden din med å gjenopprette hudens balanse, minske overflødig olje og holde huden fri for nye akne / kviser, hudormer / sorte prikker og hvite talg ansamlinger.
Younique Anticellulites Thermic Cream er en kroppskrem til hjemmebehandling av og mot cellulitter / appelsinhud. Kremen øker blodsirkulasjonen og er svært avgiftende og rensende mot slaggstoffer. Klienter med dårlig blodsirkulasjon har også svært god nytte av denne kremen.

Younique – Anticellulites Thermic Cream

kr 850,–

Younique Anticellulites Thermic Cream er en kroppskrem til hjemmebehandling av og mot cellulitter / appelsinhud. Kremen øker blodsirkulasjonen og er svært avgiftende og rensende mot slaggstoffer. Klienter med dårlig blodsirkulasjon har også svært god nytte av denne kremen.
Bioelements Kits 3-Step Starter Set Dry Skin tretrinnssystemet inneholder en rengjøringskrem, toner og fuktighetskrem i mini-størrelse for å holde tørr hud hydrert og behagelig, uten å frarøve huden essensiell fuktighet.

Bioelements 3-Step Starter Set (8 ulike sett)

fra kr 450,–

Vil du ha hjelp med å velge hvilke produkter som passer deg best?

Kontakt oss på telefon +47 22 50 33 77 eller besøk Clinique Madeleine på Majorstuen eller Røa for å få råd og veiledning om hudpleieprodukter, kosmetikk og behandlinger som passer deg og din hud best.

Abonner på vårt nyhetsbrev

(Du kan også bruke dette skjemaet til å oppdatere din informasjon.)

E-post abonnement skjema