Clinique Madeleine er en Norsk nettbutikk og Autorisert forhandler. Vi tilbyr Rask levering og Gratis frakt.

Din hudpleieklinikk siden 1978

+47 22 50 33 77

Nå gratis frakt

Clinique Madeleine har vært i skjønnhetsbransjen i mer enn 40 år og er en av Norges mest erfarne hudpleieklinikker. Vi tilbyr det siste innen hudpleie, kroppsterapi, fotterapi, negler, semipermanent makeup og kosmetiske behandlinger.

Clinique Madeleine Majorstuen åpnet dørene i 1978 og senere åpnet en ny klinikk på Røa i Oslo. Kontakt oss for mer informasjon om skreddersydde hudpleieprogram.

Nettbutikk

Her finner du hudpleieproduktene som selges i nettbutikk og klinikker. Vi leverer i hele landet. Du kan også bestille produkter på telefon +47 22 50 33 77 eller ta kontakt på po**@cl***************.com.

Våre behandlinger – Majorstuen og Røa

Du kan bestille time på nett for de fleste behandlinger. Har du spørsmål, eller ønsker å bestille behandling eller produkter på telefon er det bare å ringe +47 22 55 33 77 eller ta kontakt på E-POST.

NB: Alle bestilte avtaler må avbestilles min. 24 timer før avtalt tid. Ikke avbestilte timer vil bli fakturert i sin helhet.

Vi er her for deg

Vi hos Clinique Madeleine på Majorstuen og Røa i Oslo har lang erfaring i hudpleiebransjen og sitter på en unik kompetanse og ekspertise. Flere av våre ansatte holder også opplæringskurs for hud- og kroppsterapeuter fra andre klinikker.

Vi kan hjelpe deg med riktig hudpleie spesialtilpasset din hudtype, hudtilstand og behov. Hudpleie er et spesialfelt som krever mye kompetanse, og dette er noe vi tar på alvor. Hos Clinique Madeleine er du i trygge hender, og vår erfaring og kunnskap gir deg det aller beste resultatet.

+47 22 50 33 77

Abonner på vårt Nyhetsbrev

E-post abonnement skjema

Hva kundene våre sier om oss

Abonner på vårt nyhetsbrev

(Du kan også bruke dette skjemaet til å oppdatere din informasjon.)

E-post abonnement skjema